Heroes Gym Blog

Men’s Transformation – Speciálně pro chlapy!

Ano a je to tu! Oživit tento projekt zaměřený ryze na chlapy a začít s GrandHeroes (skupinovky pro starší generace) naší tělocvičně chybělo k téměř pomyslné dokonalosti ! Ono to totiž vedle Našich projektů jako je HeroesMum (pro maminky s dětmi) a HeroesKruháč (smíšené skupinovy) vytváří možnost individuálnějšího složení skupinových lekcí a přístupu opravdu ke každému z Vás.

 

Musím se ale přiznat. Na již 3. oživení Men‘sTransformation se těším ze všech výše jmenovaných nejvíce. S ostatními skupinami si člověk užije spousty srandy, potu i dřiny, ale přeci jen to pravý železo a řev z gymu tu dlouho chyběl. Cvičení na krev, za vlastní hranice s postupným navyšováním intenzity, nelze docílit při klasických kruháčích a proto mě těší, že jsou Transformace zpět!

Lekce budou složeny z maximálně 10 ti lidí, tak, abych dokázal zajistit kvalitní techniku a správné provedení všech cviků. Cviky pojedeme sice základní-vícekloubové, ale věřte mi, o to náročnější jsou! Ono správně udělat dřep, nebo shyb se už moc nevidí a přesně na takovéto cviky se soustředíme a pochutnáme si nich 

Abychom ale všechny cviky dělali správně, uděláme si před začátkem tréninků krátký seminář. Tam si ukážeme cviky, jejich provedení, vyzkoušíme si je a taky se trochu poznáme. Podle mě je návštěva tohoto semináře důležitá s ohledem na stupeň náročnosti programu, větší bezpečnosti při cvičení a alespoň základní informovanosti o biomechanice pohybu. Na tréninku totiž chceme využít každou minutu už od zahájení a moct na sobě začít hned tvrdě pracovat.

Věř, ač se Ti to třeba teď nezdá, budeš to milovat (mě možná nenávidět  ). Silové cvičení je podle mě totiž skvělý způsob, jak se člověk dokáže v životě stabilizovat a to nejen po fyzické stránce. Také musím říct, že mně osobně rozumná a zdravá silovka dopomohla zbavit se spousty blokací a bolestí páteře při větší skolióze. Neměj tedy obavu se přihlásit, pokud máš podobný handicap, přistoupím k Tobě v tomto ohledu individuálně.

2 měsíce, 3x týdně, lehko-těžký fullbody trénink, diskuze o stavování, seminář správného provádění cviků a super parta, tohle všechno tu na Tebe čeká!

První krok je ale na Tobě! Přihlaš se do programu na Našem webu a se zbytkem už Ti pomůžu.

Honza

Headcoach programu

heroesgym

My nejsme fitness, my jsme HEROES GYM!

Provozovna Heroes GYM

HEROES GYM PRG s.r.o.
OC CÍL, 1.patro
Topolová 2571/13
Praha 10, Záběhlice

info@heroesgym.cz
+420 777 089 245